maandag 3 augustus 2009

Zondag 2 Augustus 2009: Kayente - Page


Vandaag een wat "rustiger" dagje.
Na het ontbijt gereden naar Page waar we een speedboat gaan huren bij Antelope Point Marina, we waren er al redelijk vroeg want we konden de klok ook weer een uur vroeger zetten.


Toch hadden we mazzel want we hebben de laatste boot: een Open-Bow ski boat.
Geschikt voor 7-8 personen en een 300 pk inboard motor, dus hij wilde best vooruit!
We huren er ook een Tube bij, dit was echt geweldig!
Het hard varen alleen is ook wel heftig maar na een tijdje heb je dat wel gezien afgezien van de mooie omgeving op Lake Powell.


Maar op de tube bleef iedereen wel leuk vinden tot het einde alleen af en toe het gevoel dat je armen en schouders er afgerukt worden en door de harde klappen als er echt gas gegeven wordt op je voeten.

Bochten maken met de boot en de tube er achter was ook echt gaaf totdat je weer golven van een andere boot tegenkwam.

De boot hadden we 17:00 uur gehuurd maar even over vieren hebben we hem ingeleverd want wij dachten dat het ging onweren, vanwege de vreemde lucht die er aan kwam.

Bij het inleverpunt zeiden dat het kwam door bosbranden en dat we op tijd terug waren, maar goed ook wamt bij het eerste serieuze gasgeven en met 3 man op de tube vloog plattegrond met alle boeien uit de boot, dus moesten we navigeren op herkenningspunten aan de kant en dat werd er niet beter op met slechte wordende zicht.

We wilden eigenlijk 's-middags nog naar Horseshoebend gaan of de Glenn Canyon Dam gaan, maar iedereen zat er een beetje doorheen dus besloten we ons hotel op te zoeken. En de andere plannen naar morgen te schuiven.

3 opmerkingen:

  1. Wauw wat een schitterende fotoos,ben benieuwd naar de rest!!!....en wat zullen jullie veel te vertellen hebben,nog een week...veel plezier en een goeie reis.

    kus Ellen

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Zeker mooie foto's. Goed gedaan Sandra.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een leuke sportieve "rustige" dag,daar zijn jullie wel aan toe!!

    groeten (O)ma&(O)pa.

    BeantwoordenVerwijderen