zondag 2 augustus 2009

Donderdag 30 juli 2009: Torrey - Moab

Woensdagochtend na het ontbijt in het restaurant wat bij het hotel (BW Capitol Reef) hoorde vertrokken richting Moab.
De reis vandaag liep eerst weer door Capitol Reef heen, toen we uit het park reden werd het wat groener, na al veel herten gezien te hebben zagen we er vandaag ook voor het eerst een met gewei vlak voor de auto!
Tijdens de rit rij je regelmatig over veeroosters en er staat dan bij "open range", even later liep er een kudde koeien over de weg.

Na het groene landschap kwamen we in een soort maanlandschap terecht (heel kaal), later werd het weer gewoon desert landschap.



Op de route richting Moab kwamen we langs Goblin State Park, we waren toch lekker vroeg dus hebben we dit ook maar even bezocht. State Parks mogen we niet in met de Annual Pas: dus betalen. Maar het was wel zeer apart landschap. Op de weg richting de doorgaande weg een kudde herten met jongen vlak voor de auto en even ervoor nog 2 herten met gewei (die zijn alleen).
Hierna vervolgden we onze weg weer verder richting Moab, dit is weer eens echt een stadje en naar later blijkt ook leuk.
We zijn eerst wat wezen eten bij Denny's voordat we naar Arches NP gingen. In dit park zijn allemaal verschillende bogen (arches) te zien die door de natuur zijn ontstaan.
We hebben hier weer diverse trails gelopen (het was
weer ouderwets boven de 35 gr. C.), die leiden naar Balance Rock (grote steen op een kleine) geweest, Double Arches, Landscape Arch, Sanddune Arch en Delicate Arch.

Op verzoek van Tim zijn we bij de Pizzahut wezen eten, daarna naar het hotel en hebben we nog lekker een avondduik in het zwembad genomen.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten